Security key NFC by Yubico (FIDO2, USB-A, NFC)

A Security Key sorozat pénztárcabarát, de nem támogatja a következőket, így ha komolyabb funkciókat használna akkor javasoljuk, hogy a Yubikey 5-ös sorozatból válassza a megfelelő verziót: a Security Key sorozat nem támogatja a Yubico OTP-t, OATH-HOTP-t, OATH-TOTP-t, Open PGP-t, biztonságos statikus jelszót és nincs benne smart kártya támogatás sem. Ha bizonytalan melyik kulcs lenne az Ön számára megfelelő, inkább kérdezzen a “Kapcsolat” fül alatti email címen. Ne csak a kulcs ára alapján döntsön, hiszen ezeket a kulcsokat gond nélkül használhatja 5-6-8-10 évig is. Hosszabb távon az árkülönbség nem számottevő.

A Security Key sorozat egy hardveralapú hitelesítési megoldás, mely magasabb védelmet nyújt az adathalászat ellen, megakadályozza a felhasználói fiókok illetéktelen használatát, és biztosítja a erős és több faktoros hitelesítést..

Erős hitelesítés

A Security Key NFC kiemelkedő biztonságot kínál a hardveralapú hitelesítés és a nyilvános kulcsú titkosítás kombinálásával. Ezeket felhasználva hatékony védelmet nyújtva az adathalászat és a fiókok illetéktelen használata ellen. Több protokollt támogat, beleértve a FIDO2, U2F.

Jelszó nélküli engedélyezve

A Security Key sorozat segíti a szervezeteket a jelszó nélküli jövő felé átállásban a FIDO2 protokoll támogatásával. A FIDO2 nemcsak a mai kétfaktoros hitelesítést támogatja, hanem segíti a gyenge jelszavas hitelesítés kiküszöbölését, erős egyfaktoros hardveralapú azonosítással. Ezt a metódust támogatja a Microsoft 365 alkalmazásoknál, az IBM felhő termékei és a többi nagy gyártó is.

Könnyű, gyors és megbízható

A Security Key használata egyszerű és intuitív, amit a felhasználók könnyen megtanulnak ezzel gyorsítva a hardver kulcs elfogadottságát, valamint növelve a céges hálózat biztonságát. A hitelesítési sebesség négyszer gyorsabb, mint az egyszer használatos jelszó (One-Time Password) vagy SMS alapú hitelesítés. A Security Key nem igényel akkumulátort vagy mobilhálózati kapcsolatot, így a hitelesítés mindig elérhető.

Csökkentse az IT üzemeltetési költségeit

A Security Key könnyű használata és annak megbízhatósága bizonyítottan csökkenti (92%-kal) a jelszavakhoz kapcsolódó támogatási események számát. Ezt a Google egy kutatási dokumentumában dokumentálta, amelyben leírja a Google alkalmazottainak történő bevezetést a világ több, mint 70 országában. A telepítések gyorsabbak és olcsóbbak, mivel az iparág vezető Yubikey számos protokollhoz, rendszerhez és szolgáltatáshoz nyújt támogatást. Bevezetése óta a Google több, mint 85.000 céges felhasználói fiókjából egyhez sem tudtak hozzáférést szerezni támadók.

Modern hitelesítés az iparági vezetőtől

A Security Key egy megbízható biztonságos hitelesítést nyújtó választás a világ legnagyobb technológiai, pénzügyi és kiskereskedelmi vállalatai számára. Ez magába foglal a tíz legjobb technológiai vállalat közül kilencet, a tíz legjobb amerikai bank közül négyet és a top három globális kiskereskedő közül kettőt. Cégek, mint például a Google, a Facebook, a Salesforce és még sok ezren bíznak a Yubicoban, hogy megvédjék a számítógéphez, hálózatokhoz és online szolgáltatásokhoz való hozzáféréseiket.

Security Key NFC by Yubico (FIDO2, USB-A, NFC) kulcs termékismertető

USB Típus: USB-A
NFC-támogatás: Igen
Azonosítási metódusok: egyfaktoros jelszó nélküli belépés (passwordless), erős kétfaktoros hitelesítés, erős többfaktoros hitelesítés
Azonosítás és Hozzáférés Menedzsment: AWS Identity and Access Management (IAM), Centrify, Duo Security, Google Cloud Identity, Idaptive, Microsoft Azure AD, Okta, Ping Identity
Termelékenység és Kommunikáció: Google Fiók, Microsoft fiók, Salesforce.com
Jelszó menedzsment: 1Password, Dashlane Premium, Keeper®
Funkciók: WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2, Universal 2nd Factor (U2F)
Tanúsítványok: FIDO 2, FIDO Universal 2nd Factor (U2F)
Kriptográfiai specifikációk: ECC p256
Modell és Tartósság: vízálló, törésálló, nincs szükség elemre és nem tartalmaz mozgó alkatrészt
Eszköz típus: FIDO HID eszköz
Gyártás: USA, Svédország

Webshop: